Om Odijk – Hardlopen in Odijk

Rob Druppers verzorgt clinic ter voorbereiding op Om Odijk

Voormalig Europees kampioen 800 meter, Rob Druppers, komt op zondag 12 februari een hardloopclinic verzorgen in Odijk. Deze clinic is gratis toegankelijk voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor de hardloopwedstrijd Om Odijk.

Een goede voorbereiding is het halve werk

De clinic van Rob Druppers is geschikt voor lopers van alle niveaus. De clinic is gericht op looptechniek en loophouding. Na een warming up zal de nadruk liggen op deze oefeningen en zullen een aantal keer de afstanden van 800 en 1000 meter  gelopen worden, de afstanden waarin Rob zelf uitblonk. Met Rob zin tips en adviezen zal je Om Odijk een stuk makkelijker lopen!

De clinic wordt op zondagochtend 12 februari tussen 10 en 11 uur gegeven op het terrein van het gemeentehuis in Odijk. Toegang is gratis voor iedereen die zich heeft aangemeld voor Om Odijk.

Rob Druppers

Rob Druppers werd Europees kampioen 800 meter in 1987, liep het wereldrecord op de 1000 meter en is Sportman van het Jaar 1983. Na zijn actieve carrière als middellange afstandsloper is Rob altijd met sport bezig gebleven. 16 jaar lang is hij als conditietrainer aan FC Utrecht verbonden geweest en van vele andere topsporters is Rob ook conditietrainer geweest. Tegenwoordig runt hij de hardloopspeciaalzaak Rob Druppers Running Academy in Utrecht Leidsche Rijn en traint hij talenten op de middellange afstand.

Om Odijk: zaterdag 11 maart

De tweede editie van het hardloopevenement Om Odijk wordt gehouden op zaterdag 11 maart. Voor kinderen zijn er de 1 en 2 km en voor volwassenen de 5 en 10 km loop. Tevens is er de duoloop over 1 km en kunnen teams zich aanmelden voor de 5 km.

Schrijf je nu in voor Om Odijk en neem ook deel aan de gratis clinic van Rob Druppers!